À nos amours (1983) Aşklarımıza

Ergenlik çağındaki sevimli ve uçarı Suzanne yaşadığı ilişkilerle hayatın çeşitli yanlarını deneyimlerken ailesiyle de geçinmeye ve sorunlarla başa çıkmaya çalışır À nos amours (1983) filminde.

Gençliğin ve ergenliğin canlılığının tüm güzelliklerini adeta üzerinde toplamış olan Suzanne karakterini, artık çok sevdiğim oyuncular arasına girmiş olan Sandrine Bonnaire canlandırıyor. Özellikle abisi ve annesiyle pek iyi geçinemese de ''babacı'' bir kız olan Suzanne'ın babası rolünde ise aynı zamanda filmin yönetmeni olan Maurice Pialat yer alıyor.

Ergenlik çağında özgürce bir cinsel hayatı deneyimleyebildikleri bir ortamda yaşayan birçok genç karakteriyle hem bu çağın anılarına dair bir şeyler düşündürüp kıyaslama yaptırabilen hem de bu çağda edinilen tecrübelerin hayata hazırlık aşamasındaki insanların gelişimine etkisini de gözleyebileceğimiz Aşklarımıza (1983) filmi daha yolun başında olan, yetişkinleşmeye başlayan Suzanne karakteriyle genç ve özgür ruhlu bir kadını çevresi ve ilişkileriyle beraber yakından tanımamızı sağlıyor.

Filmin imdb profili: https://www.imdb.com/title/tt0086650/



Yorumlar

  1. çok beğendim yazınızı, bloguma beklerim, eminim ki sizin gibi bir insanın doyum alacağı yazılar bulabileceksinizdir

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gölge Oyunu (1993)

Aaahh Belinda (1986)

Talihli Amele (1980)

Il était une fois... la vie (1987-1988) Bir Zamanlar... Yaşam

İlk Yarım Saatine Sabredebilirseniz Çok İyi Bir Film İzleyeceksiniz